MediaWatch

Netflix rykker ind på TDC TV

TDC TV føjer Netflix til blandt de nye tjenester, kunderne kan købe afgang til via distributøren.

TDC TV udvider tv-menuen med streamingtjenesten Netflix. Det sker fra d. 17. december, skriver distributøren i en pressemeddelelse.

Netflix er den seneste i rækken af tilbud i TDC TV’s nye TV App univers. I begyndelsen af december introducerede TDC TV bl.a. nyhedsapps fra Jyllands-Posten og Berlingske, og i sidste uge blev streamingtjenesten HBO Nordic en del af de tjenester, kunderne kan tilkøbe, eller tilgå via TDC TV, hvis de allerede har et abonnement.

I modsætning til HBO-samarbejdet, hvor TDC TV også er partner på abonnementsalget, vil salget af Netflix-abonnementer ikke gå igennem TDC, men ske direkte hos Netflix, skriver TDC TV.

TDC TV tæller i dag 267.000 tv-kunder som modtager tv gennem en digital modtagerboks ifølge distributøren, der varsler flere nye tiltag og muligheder for tv-kunderne de kommende 12 -15 måneder.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs