MediaWatch

DR beklager minister-historie bredt

En historie om forskningsministeren led af "alvorlige mangler", og derfor rykker DR bredt ud med en beklagelse af historien.

En DR-historie om forskningsminister Esben Lunde Larsens ph.d.-afhandling led af "alvorlige mangler", og derfor beklager DR historien på alle platforme. Det skriver BT.

DR har allerede beklaget historien på dr.dk, men det bredes nu ud til andre platforme.

"Vi bringer en beklagelse i DR2 Morgen, DR2 Dagen, P1 Morgen, Radioavisen og i P4-regionerne," siger Sandy French, indholdschef i DR Nyheder, til BT.

I beklagelsen på dr.dk beklager DR, at en påstand i ministerens ph.d.-afhandling, som ikke er kildeangivet netop der, er kildeangivet tidligere i afhandlingen.

"Det er en alvorlig mangel i historien, der burde have fremgået tydeligt i både TV-Avisen og på dr.dk. Det er fejl, som DR Nyheder beklager både over for seere, brugere og ministeren," skriver DR.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs