MediaWatch

DR2 lukker program efter samarbejdsproblemer

"Næste uges TV" med Poul Nesgaard og Anders Lund Madsen stopper før tid. Det skyldes strandet samarbejde, siger kanalchef.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Det satiriske søndagsprogram "Næste uges tv" med tidligere rektor for Filmskolen Poul Nesgaard og journalist Anders Lund Madsen som værter stopper med øjeblikkelig virkning, skriver Ekstra Bladet.

Medarbejderne blev torsdag formiddag informeret om lukningen, der skyldes samarbejdsvanskeligheder, siger DR2's nytiltrådte kanalchef, Christoffer Guldbrandsen.

Han afviser samtidig, at lukningen skyldes, at satiren i programmet er blevet for grovkornet til DR.

"Jeg har ikke været involveret i nogen af de diskussioner (om satirens karakter, red.), jeg har bare kunnet konstatere, at her var en situation med samarbejdsrelationer, der var så vanskelige, at det var nødvendigt at sige: ’Vi skal bruge kræfterne bedre.’," siger Christoffer Guldbrandsen til ekstrabladet.dk.

"Næste uges TV" er blevet sendt søndag aften i primetime kl. 20 på DR2 og havde tre programmer tilbage i sæsonen.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs