MediaWatch

900.000 så Danmark misse EM

900.000 danskere så med, da det danske landshold i fodbold spillede uafgjort mod Sverige. Landskampe præger listen over årets mest sete fodboldkampe.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto

Det danske landshold har et solidt tag i fodboldseerne. Da Danmark i går på hjemmebane spillede den afgørende playoff-kamp mod Sverige, så 900.000 danskere med på Kanal 5. Det viser tal fra Gallup.

Kampen når dermed ikke helt op på det seertal, som den første playoff-kamp i lørdags på udebane mod Sverige præsterede. Her så 904.000 ifølge Gallups opgørelse med. I første omgang var seertallet målt til at være en smule lavere, men en teknisk fejl og efterfølgende korrektion har hævet tallet til de 904.000.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs