MediaWatch

Tv-udbyder viser afgørende landskamp gratis

Halvdelen af Boxers kunder abonnerer ikke på Kanal 5, der viser skæbnekampen mellem Sverige og Danmark, men tv-udbyderen lokker med gratis adgang til at se opgøret.

Når Danmark og Sverige lørdag aften går på banen for at spille den første af to afgørende playoff-kamp på Friends Arena i Stockholm, kan danske tv-seere opleve kampen på Kanal 5.

Cirka halvdelen af Boxer TV’s kunder abonnerer ikke på Kanal 5, men tv-udbyderen har i samarbejde med Discovery Networks besluttet at åbne signalet op for alle, så samtlige kunder får mulighed for at følge med i landskampen.

”Vi får forhåbentlig nogle gladere kunder ud af det. Derudover kan man sige, at vi selvfølgelig er interesseret i, at kunderne bliver så glade for Kanal 5, at de vil abonnere på kanalen fremover,” forklarer Ulf Lund , adm. direktør for Boxer TV, om baggrunden for tiltaget.

Mange tv-udbydere har Kanal 5 som en del af grundpakken. Hos Boxer bestemmer kunderne selv, hvilke kanaler de ønsker at abonnere på. Derfor har ca. halvdelen af Boxer 300.000 kunder ikke adgang til Kanal 5 til hver dag. Men det bliver der altså lavet om på lørdag.

Den gratis adgang til Kanal 5 er et samarbejde mellem Boxer og Discovery Networks, og tv-udbyderen betaler ikke rettighedshaveren for at tilbyde landkampen til sine kunder.

”Vi har en større interesse end andre tv-udbydere i at fortælle kunderne om de enkelte kanaler, så de synes, at kanalerne er spændende nok til, at de vil abonnere på dem. Derfor har vi et skæbnefællesskab med Kanal 5. Vi ser mere vores samarbejde med broadcasterne som et partnerskab, og det er aktiviteten på lørdag også udtryk for,” siger Ulf Lund.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs