MediaWatch

DR-vært skifter fra antik til sport

Den hidtidige vært på populære programmer om antik og design skifter til DR Sporten.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Mette Bluhme Rieck skifter job i DR. Hun har hidtil været vært på antikprogrammer som "Guld i købstæderne" og "Guld på godset", men skifter nu til DR Sporten. Det oplyser DR.

Hun begynder i sit nye job i denne uge og vil første gang optræde på skærmen i december. Mette Bluhme Rieck skal bl.a. være vært på de daglige sportsudsendelser, ligesom hun skal være med til at dække de store sportsbegivenheder. Nærmest forestående er OL i Rio de Janeiro og EM i fodbold i Frankrig, der begge bliver afholdt næste år.

"Mette er et af landets største værtstalenter, som vi er glade for at få ind på DR Sporten. Hun har som tidligere elitespiller i volleyball og adventure-racer sporten tæt på hjertet, og hun har allerede bevist sig som vært på DR1. Derfor er vi også glade for, at Mette nu vil hjælpe os med at løfte DR Sporten endnu mere," siger DR's sportschef Søren Vestergaard i en pressemeddelelse.

Den nye sportsvært har været på DR siden 2008, hvor hun var i praktik. Mette Bluhme Rieck har været redaktionssekretær på en række programmer, inden hun for et par år siden blev vært på flere forskellige antik- og designprogrammer.

"Så selvom det måske kan virke, som om der er langt fra min glæde ved antik og design til sport, er det overhovedet ikke tilfældet for mig. For mig er det en fantastisk mulighed for at kombinere en af mine store interesser og mit arbejde – og det er jo helt vildt privilegeret. Og jeg kan jo altid se, om jeg kan nå et loppemarked i pausen, hvis det er en lidt sløj kamp," siger Mette Bluhme Rieck i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs