MediaWatch

Deadline-redaktør i spidsen for DR2 Morgen og Dagen

41-årig Deadline-redaktør skal forløse ambitionsniveauet for nyhedsformidlingen på de to DR-programmer samt for dækningen af breaking news på DR2.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Ledende redaktør på Deadline på DR2, Louise Puck Hansen, er ny chef for DR2 Morgen og DR2 Dagen, skriver DR i en pressemeddelelse.

Louise Puck Hansen afløser Johanne Vinten, som har været konstitueret i jobbet. I den nye rolle skal Louise Puck Hansen være med til at forløse ambitionsniveauet for nyhedsformidlingen på de to DR-programmer samt for dækningen af breaking news på DR2, fortæller ledende redaktionschef Thomas Falbe fra DR Nyheder-

”Louise har med sin store erfaring fra ’Deadline’ – og før det blandt andet ’Orientering’ på P1 og Radioavisen - en meget stærk journalistisk profil, og hun vil tilføre ny energi og journalistisk kant til DR2’s nyhedsprogrammer. Louise har i de seneste år beskæftiget sig mere og mere med ledelse og organisering, og hun vil få en fremtrædende rolle i forhold til at udvikle vores programmer og journalistik i de kommende år,” udtaler Thomas Falbe.

41-årige Louise Puck Hansen har arbejdet i DR siden 2003. Hun startede sin DR-karriere med at lave bogprogrammerne Alfabet. Hun har siden 2012 beskæftiget sig med Deadline.

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for ’DR2 Morgen’ og ’DR2 Dagen’ og være med til at sikre, at de bliver markante nyhedsudsendelser med gennemslagskraft,” udtaler Louise Puck Hansen.

Hun er uddannet cand. mag. i litteraturvidenskab og har en master i radiojournalistik fra Goldsmiths College på University of London.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs