MediaWatch

Deadline-redaktør i spidsen for DR2 Morgen og Dagen

41-årig Deadline-redaktør skal forløse ambitionsniveauet for nyhedsformidlingen på de to DR-programmer samt for dækningen af breaking news på DR2.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Ledende redaktør på Deadline på DR2, Louise Puck Hansen, er ny chef for DR2 Morgen og DR2 Dagen, skriver DR i en pressemeddelelse.

Louise Puck Hansen afløser Johanne Vinten, som har været konstitueret i jobbet. I den nye rolle skal Louise Puck Hansen være med til at forløse ambitionsniveauet for nyhedsformidlingen på de to DR-programmer samt for dækningen af breaking news på DR2, fortæller ledende redaktionschef Thomas Falbe fra DR Nyheder-

”Louise har med sin store erfaring fra ’Deadline’ – og før det blandt andet ’Orientering’ på P1 og Radioavisen - en meget stærk journalistisk profil, og hun vil tilføre ny energi og journalistisk kant til DR2’s nyhedsprogrammer. Louise har i de seneste år beskæftiget sig mere og mere med ledelse og organisering, og hun vil få en fremtrædende rolle i forhold til at udvikle vores programmer og journalistik i de kommende år,” udtaler Thomas Falbe.

41-årige Louise Puck Hansen har arbejdet i DR siden 2003. Hun startede sin DR-karriere med at lave bogprogrammerne Alfabet. Hun har siden 2012 beskæftiget sig med Deadline.

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for ’DR2 Morgen’ og ’DR2 Dagen’ og være med til at sikre, at de bliver markante nyhedsudsendelser med gennemslagskraft,” udtaler Louise Puck Hansen.

Hun er uddannet cand. mag. i litteraturvidenskab og har en master i radiojournalistik fra Goldsmiths College på University of London.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs