MediaWatch

Vice er tæt på at få sin egen tv-kanal

Vice Media lancerer efter alt at dømme sin egen tv-kanal i USA til foråret, fortæller anonyme kilder til Wall Street Journal.

I sidste uge kunne flere medier berette, at Vice Media er i forhandlinger om at åbne op til 12 europæiske tv-kanaler på halvandet år.

Nu fortæller anonyme kilder til Wall Street Journal, at det ambitiøse mediehus er tæt på at lancere sin egen tv-kanal i USA i samarbejde med A&E Networks, hvilket har været på tegnebrættet i mindst en uge.

Erhvervsavisen skriver, at Vice og A&E, som er ejet af Disney og Hearst Corp.,  formentlig vil præsentere det længe ventede partnerskab i denne uge, mens kanalen først vil ramme de amerikanske tv-skærme til foråret.

A+E købte en ejerandel på 10 procent i Vice sidste år, men ifølge aftalen bliver andelen hævet til 15 procent i bytte for, at Vice ejer halvdelen af tv-kanalen, der i øjeblikket går under navnet H2.

En talsperson fra Vice bekræfter over for Wall Street Journal, at man arbejder aktivt på at lancere sin egen tv-kanal i USA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs