MediaWatch

Vice henter nye folk til bureau

Seks nye ansættelser skal sætte ekstra skub i Vices kreative bureau.

Vice Media Denmark har hevet en række ansættelseskontrakter op af skuffen og hyrer seks nye folk til sit kreative bureau. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

De nye ansatte skal hjælpe til med internationale projekter i bureauet.

"Vice i Danmark har på to år udviklet sig fra at være en lille knop i det danske medielandskab, til at være et stort mediehus med bureau-kunder i mange lande. Vores projekter og content-programmer når langt omkring, og derfor er jeg glad for, at kunne tilbyde vores partnere et dedikeret team med internationalt tække," siger Anne-Sofie Ene Wichmann, Client Service Director hos Vice, i pressemeddelelsen.

Blandt kunderne i bureaudelen af forretningen er Danske Bank, Telmore og Coca-Cola.

Vice har for nylig rykket rundt i organisationen. Det har bl.a. betydet en ny chef for Vice i Danmark, der samtidig får ansvaret for hele Skandinavien. Næste fase er at rykke ind i Sverige.

Vice har skiftet ud i dansk topledelse 

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs