MediaWatch

Twitters videotjeneste rykker ind på Apple TV

Platformen for brugernes live-streaming af video kommer også som app til Apples tv-boks.

Flere medier vil have adgang til fjernsynet i stuerne via Apple TV.

Ifølge TBI Vision har Twitters live-videotjeneste, Perisope, også lanceret en app, som tv-seerne kan hente til den nye version af Apples tv-boks.

Periscope giver seerne mulighed for at se, zappe mellem og kommentere live-video fra andre brugere rundt om i verden, der i realtid sender video om deres verden og færden fra mobilen via Periscope-app'en.

"Periscope lader dig opleve verden gennem andres øjne. Vi bruger live-video som medie, for når du ser begivenheder live, er det en mere autentisk oplevelse," skriver Periscope i en meddelelse.

"I dag er broadcast-tv det tætteste vi kommer på den oplevelse i vores stuer. Men i takt med at live-tv bliver mere og mere produceret, kan det også blive mindre autentisk. Det er det, der fascinerer os ved at få Periscope på Apple TV - muligheden for, at du, dine venner og familie, kan opleve, hvad der sker i verden lige nu, sammen," lyder det fra tjenesten, der lover mere indhold og flere funktionaliteter er på vej.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs