MediaWatch

Stor ståhej før høring om public service-fremtid

Op til public service-udvalgets første møde med offentligheden har mediedebatten raset. MediaWatch giver her et overblik over de vigtigste temaer.

Connie Hedegaard skal som formand for public service-udvalget være moderator ved temamødet. | Foto: Simon Fals/Polfoto/Arkiv

Første temamøde for public service-udvalget bliver et tilløbsstykke. Arrangørerne fra Kulturministeriet har stået med en gordisk knude og måttet skuffe nogle af de mange tilmeldte interessenter, der var henvist til mødets venteliste.

Det er i sig selv formentlig historisk, at et emne som public service truer med at sprænge brandmyndighedernes anvisninger for, hvor mange mennesker der må stimle sammen i Nationalmuseets festsal i Prinsens Palæ, hvor mødet finder sted. Mødet er dog først og fremmest skelsættende, fordi det sætter mediernes fremtid i spil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs