MediaWatch

TDC indgår aftale med HBO Nordic

Kunder får mulighed for at få integreret den amerikanske streamingtjeneste direkte i deres eksisterende tv-løsning.

TDC har indgået et samarbejde med HBO Nordic, der giver alle TDC-kunder og nogle Yousee-kunder mulighed for at få integreret streamingtjenesten direkte i deres eksisterende tv-løsning.

Det oplyser TDC i en pressemeddelelse.

Aftalen kan ses som et svar på, at det almindelige tv-kiggeri i lang tid har været på tilbagetog, hvilket har været en udfordring for tv-distributørerne, der har kunnet se kunderne nedgradere eller droppe tv-pakkerne, mens der samtidig bliver set mere og mere indhold på andre platforme som Netflix og HBO.

"Vi er meget begejstrede for vores partnerskab med HBO Nordic, da det er med til at manifestere TDC Groups position som den foretrukne leverandør af underholdning. Vi skal tilbyde vores kunder alt det indhold, de ønsker, samlet ét sted. HBO Nordic leverer netop det, kunderne efterspørger; film, dokumentarer og især tv-serier af høj kvalitet," siger Christian Philip Morgan, mediedirektør i TDC, i en pressemeddelelse.

Han understreger samtidig, at tiltaget skal ses som et svar på, at streaming - trods stor opmærksomhed - endnu ikke er nået bredt ud i den danske befolkning. Ifølge en medieanalyse fra DR udgør streaming 17 pct. af den samlede tv-sening herhjemme.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs