MediaWatch

Prognose: Netflix når 100 mio. brugere i 2018

Brugermassen hos streamingtjenesten Netflix vil fortsætte med at stige og nå 100 mio. i løbet af 2018, forudser analysehus.

Foto: Elise Amendola/AP/Polfoto/Arkiv

Netflix vil gå fra de nuværende nuværende 69 mio. til 100 mio. brugere i løbet af 2018, og den største vækst vil ligge i Vesteuropa. Det forudser analysevirksomheden IHS, skriver TBI Vision.

Ifølge Netlix' seneste regnskab var de 69 mio. brugere fordelt på 43 mio. i USA og de resterende 26 mio. uden for USA. Selskabet oplyser ikke, hvor mange kunder der er i de enkelte lande uden for USA. IHS forudser, at væksten i brugerantallet vil være forholdsmæssigt størst i Vesteuropa.

IHS forudser, at der frem mod 2019 vil komme yderligere 10 mio. brugere i USA, 10 mio. i Vesteuropa og de resterende omkring 10 mio. nye brugere i resten af verden.

"Internationale kunder er nøglen for Netflix. Når Netflix investerer mere i internationalt indhold, forventer vi at se en enorm vækst i Vesteuropa i løbet af de næste tre år med 10 mio. nye kunder oven i den i forvejen spirende internationale brugermasse," siger researchchef hos IHS, Ted Hall, til TBI Vision.

Det er uklart, hvor mange brugere Netflix har i Danmark, men en undersøgelse fra brancheorganisationen for tv-distributører og producenter af forbrugerelektronik, BFE, viste, at 600.000 hustande i 2014 abonnerede på Netflix.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs