MediaWatch

Prognose: Netflix når 100 mio. brugere i 2018

Brugermassen hos streamingtjenesten Netflix vil fortsætte med at stige og nå 100 mio. i løbet af 2018, forudser analysehus.

Foto: Elise Amendola/AP/Polfoto/Arkiv

Netflix vil gå fra de nuværende nuværende 69 mio. til 100 mio. brugere i løbet af 2018, og den største vækst vil ligge i Vesteuropa. Det forudser analysevirksomheden IHS, skriver TBI Vision.

Ifølge Netlix' seneste regnskab var de 69 mio. brugere fordelt på 43 mio. i USA og de resterende 26 mio. uden for USA. Selskabet oplyser ikke, hvor mange kunder der er i de enkelte lande uden for USA. IHS forudser, at væksten i brugerantallet vil være forholdsmæssigt størst i Vesteuropa.

IHS forudser, at der frem mod 2019 vil komme yderligere 10 mio. brugere i USA, 10 mio. i Vesteuropa og de resterende omkring 10 mio. nye brugere i resten af verden.

"Internationale kunder er nøglen for Netflix. Når Netflix investerer mere i internationalt indhold, forventer vi at se en enorm vækst i Vesteuropa i løbet af de næste tre år med 10 mio. nye kunder oven i den i forvejen spirende internationale brugermasse," siger researchchef hos IHS, Ted Hall, til TBI Vision.

Det er uklart, hvor mange brugere Netflix har i Danmark, men en undersøgelse fra brancheorganisationen for tv-distributører og producenter af forbrugerelektronik, BFE, viste, at 600.000 hustande i 2014 abonnerede på Netflix.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs