MediaWatch

Stig Ørskov tager over efter Lisbeth Knudsen i Infomedia

Lisbeth Knudsen forlader den sidste bestyrelsespost i Berlingske-regi.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto

Infomedia rykker rundt i bestyrelsen efter Lisbeth Knudsens afgang som koncernchef i Berlingske Media.

På en ekstraordinær generalforsamling i går blev Stig Kirk Ørskov, adm. direktør for JP/Politikens Hus, valgt som ny bestyrelsesformand i overvågnings- og artikelarkivet Infomedia, der ejes ligeligt at Berlingske Media og JP/Politikens Hus. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig indtræder Bjarne Munck, konstitueret koncernchef i Berlingske Media, som nyt medlem af bestyrelsen efter Lisbeth Knudsen.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer er John Ole Kristensen, bladdirektør i Berlingske Media, og Henrik Schjerbeck, koncernøkonomidirektør i JP/Politikens Hus. Stig Kirk Ørskov har siddet i Infomedias bestyrelse siden 2009.

Han afløste i sidste uge også Lisbeth Knudsen på en anden tillidspost, da han blev konstitueret som formand for Danske Medier.

Sidste Berlingske-post

Lisbeth Knudsen forlod for to uger siden med kort varsel Berlingske Media efter otte år som chefredaktør for Berlingske og adm. direktør for Berlingske Media.

Siden er hendes mange bestyrelsesposter i Berlingskes selskaber lagt ud på flere andre direktører i koncernen, primært konstitueret koncernchef Bjarne Munck.

Med udtrædelsen af Infomedias bestyrelse er det sidste formelle bånd mellem Lisbeth Knudsen og Berlingske-koncernen kappet-

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs