Stig Ørskov tager over efter Lisbeth Knudsen i Infomedia

Lisbeth Knudsen forlader den sidste bestyrelsespost i Berlingske-regi.
Foto: Mik Eskestad/Polfoto
Foto: Mik Eskestad/Polfoto

Infomedia rykker rundt i bestyrelsen efter Lisbeth Knudsens afgang som koncernchef i Berlingske Media.

På en ekstraordinær generalforsamling i går blev Stig Kirk Ørskov, adm. direktør for JP/Politikens Hus, valgt som ny bestyrelsesformand i overvågnings- og artikelarkivet Infomedia, der ejes ligeligt at Berlingske Media og JP/Politikens Hus. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig indtræder Bjarne Munck, konstitueret koncernchef i Berlingske Media, som nyt medlem af bestyrelsen efter Lisbeth Knudsen.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer er John Ole Kristensen, bladdirektør i Berlingske Media, og Henrik Schjerbeck, koncernøkonomidirektør i JP/Politikens Hus. Stig Kirk Ørskov har siddet i Infomedias bestyrelse siden 2009.

Han afløste i sidste uge også Lisbeth Knudsen på en anden tillidspost, da han blev konstitueret som formand for Danske Medier.

Sidste Berlingske-post

Lisbeth Knudsen forlod for to uger siden med kort varsel Berlingske Media efter otte år som chefredaktør for Berlingske og adm. direktør for Berlingske Media.

Siden er hendes mange bestyrelsesposter i Berlingskes selskaber lagt ud på flere andre direktører i koncernen, primært konstitueret koncernchef Bjarne Munck.

Med udtrædelsen af Infomedias bestyrelse er det sidste formelle bånd mellem Lisbeth Knudsen og Berlingske-koncernen kappet-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også