MediaWatch

TV3: Vi har manglet La Liga

Med indkøbet af La Liga og Serie A har MTG og TV3-kanalerne taget et fodboldstik, der gør fodbolddækningen komplet, siger adm. direktør Kim Poder.

Efter flere ugers vakuum faldt spillet om rettighederne til spansk og italiensk fodbold i dag på plads, da MTG satte sig på visningen i hele Norden.

Aftalen lander få dage efter MTG vandt Premier League-rettighederne i Norden, minus Norge, som Discovery formodes også at have budt på. Med dagens køb af de to sydeuropæiske ligaer lukker MTG flere flanker og spiller hovedkonkurrenten, der hidtil har haft rettighederne, længere ud på sidelinjen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs