MediaWatch

Direktør stopper efter opslitning af Koncern TV

Koncern mister public service direktør efter opslitning af selskabet i to dele. Han stifter nu eget firma.

Ole Juncker forlader Koncern TV og stifter eget selskab. | Foto: Jonas Olufson/Polfoto/Arkiv

Ole Juncker stopper som public service direktør i Koncern TV. Det oplyser produktionsselskabet i en pressemeddelelse.

Det sker, efter Koncern TV i sidste uge meddelte, at én af stifterne, Thomas Heurlin, har valgt at bryde ud af produktionsselskabet og i stedet stifte sit eget produktionsselskab. Det er den nye situation, der får Ole Juncker til at sige sit job op.

"Jeg har ikke ønsket at skulle stå i dilemmaet om at vælge den ene frem for den anden, når jeg nu holder meget af alle parter. Samtidig føler jeg også, det er en mulighed for tiltrængt luftforandring og nye eventyr," siger Ole Juncker i pressemeddelelsen.

Ét projekt ad gangen

Han stifter nu sit eget firma, som skal hedde Juncker Film. Selskabet vil tilbyde konsulent- og freelanceopgaver inden for fakta-genren. Planen er at udvikle programmer til TV 2 og DR og lave én produktion ad gangen.

"Efter en årrække som producent ønsker jeg at komme tættere på produktionen, og det bliver fantastisk kun at skulle have fokus på én produktion, så jeg kan give den min udelte opmærksomhed og kærlighed," siger Ole Juncker i pressemeddelelsen.

Han fratræder sin stilling i dag.

Koncern TV fortsætter som selvstændigt selskab og skal fremover dele adresse med Thomas Heurlins nystiftede produktionsselskab, som hedder Koncern TV Impact.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs