MediaWatch

Direktør stopper efter opslitning af Koncern TV

Koncern mister public service direktør efter opslitning af selskabet i to dele. Han stifter nu eget firma.

Ole Juncker forlader Koncern TV og stifter eget selskab. | Foto: Jonas Olufson/Polfoto/Arkiv

Ole Juncker stopper som public service direktør i Koncern TV. Det oplyser produktionsselskabet i en pressemeddelelse.

Det sker, efter Koncern TV i sidste uge meddelte, at én af stifterne, Thomas Heurlin, har valgt at bryde ud af produktionsselskabet og i stedet stifte sit eget produktionsselskab. Det er den nye situation, der får Ole Juncker til at sige sit job op.

"Jeg har ikke ønsket at skulle stå i dilemmaet om at vælge den ene frem for den anden, når jeg nu holder meget af alle parter. Samtidig føler jeg også, det er en mulighed for tiltrængt luftforandring og nye eventyr," siger Ole Juncker i pressemeddelelsen.

Ét projekt ad gangen

Han stifter nu sit eget firma, som skal hedde Juncker Film. Selskabet vil tilbyde konsulent- og freelanceopgaver inden for fakta-genren. Planen er at udvikle programmer til TV 2 og DR og lave én produktion ad gangen.

"Efter en årrække som producent ønsker jeg at komme tættere på produktionen, og det bliver fantastisk kun at skulle have fokus på én produktion, så jeg kan give den min udelte opmærksomhed og kærlighed," siger Ole Juncker i pressemeddelelsen.

Han fratræder sin stilling i dag.

Koncern TV fortsætter som selvstændigt selskab og skal fremover dele adresse med Thomas Heurlins nystiftede produktionsselskab, som hedder Koncern TV Impact.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs