MediaWatch

Yousee på vej med ny tv-boks

Tv-udbyderen er om få måneder klar med en ny tv-boks. Inspirationen kommer fra norsk datterselskab.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Med inspiration fra det norske datterselskab Get vil Yousee samle underholdningsprodukter i en ny moderne boksløsning, skriver Jyllands-Posten.

Tiltaget er et led i Yousees omstilling fra tv-udbyder til underholdningsudbyder. Tanken er, at de muligheder kunderne i dag finder i selskabets app og web-løsninger også skal fungere på den store tv-skærm. Inspirationen kommer fra Norge, hvor Get, som TDC købte sidste efterår, giver kunderne fuld frihed til at vælge tv-kanaler, leje film, købe enkelte fodboldkampe på kanaler og se programmerne, når de vil.

"Vi skal ikke have folk til at sætte flere forskellige bokse til, med flere forskellige hdmi-indgange og flere forskellige abonnementer. Vi skal være i stand til at give kunderne de muligheder, der findes, og det hele skal løbe gennem vores nye boks," siger Yousees direktør René Brøchner til Jyllands-Posten.

Yousee forventer, at den kommende boksløsning vil lande på samme niveau som den nuværende model, der koster 99 kr. pr. måned.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs