MediaWatch

Yousee på vej med ny tv-boks

Tv-udbyderen er om få måneder klar med en ny tv-boks. Inspirationen kommer fra norsk datterselskab.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Med inspiration fra det norske datterselskab Get vil Yousee samle underholdningsprodukter i en ny moderne boksløsning, skriver Jyllands-Posten.

Tiltaget er et led i Yousees omstilling fra tv-udbyder til underholdningsudbyder. Tanken er, at de muligheder kunderne i dag finder i selskabets app og web-løsninger også skal fungere på den store tv-skærm. Inspirationen kommer fra Norge, hvor Get, som TDC købte sidste efterår, giver kunderne fuld frihed til at vælge tv-kanaler, leje film, købe enkelte fodboldkampe på kanaler og se programmerne, når de vil.

"Vi skal ikke have folk til at sætte flere forskellige bokse til, med flere forskellige hdmi-indgange og flere forskellige abonnementer. Vi skal være i stand til at give kunderne de muligheder, der findes, og det hele skal løbe gennem vores nye boks," siger Yousees direktør René Brøchner til Jyllands-Posten.

Yousee forventer, at den kommende boksløsning vil lande på samme niveau som den nuværende model, der koster 99 kr. pr. måned.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs