MediaWatch

Jes Dorph-Petersen trækker sig fra Go' aften

Den erfarne tv-vært holder pause fra værtsjobbet på TV 2 for at gå i behandling for alkoholmisbrug, meddeler tv-koncernen.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

Kort efter tv-værten Jes Dorph-Petersen er vendt tilbage til TV 2, forsvinder han igen fra skærmen.

Tv 2 skriver i en pressemeddelelse, at Jes Dorph-Petesen af private af årsager har ønsket en pause fra sit job som vært på "Go' aften Danmark" for at gå i behandling for et alkoholmisbrug.

"Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight. Jeg beder om forståelse for, at jeg ud over denne meddelelse ingen kommentarer har, eftersom ro og fokus på opgaven er afgørende vigtigt for mig lige nu. Jeg beder også pressen om at lade min familie være i fred," siger Jes Dorph-Petersen i en udtalelse i pressemeddelelsen fra TV 2.

Skiftet til TV3

Jes Dorph-Petersen har igennem 20 år været synonym med TV 2, bl.a. som vært på Nyhederne, "Station 2" og "Hvem vil være millionær?".

I 2012 sagde han imidlertid farvel til kanalen, da han skiftede til TV3, hvor han i de seneste tre år har stået i spidsen for kanalens Champions League-udsendelser.

Før sommerferien kom det frem, at den 56-årige vært ville vende tilbage til TV 2, efter kontrakten med TV3 var udløbet. Denne gang som vært på Go' aften Danmark sammen med Michèle Bellaiche.

"Siden Jes indtog værtsstolen i ’Go’ aften Danmark’, har vi udelukkende oplevet en dybt professionel, velforberedt og beleven vært, som passer perfekt til vores program. Vi er selvfølgelig kede af at måtte undvære ham for en tid, men har samtidig dyb respekt for Jes’ valg og ønske om helt og holdent at kunne fokusere på sin behandling. Det bakker vi 100 procent op, og vi glæder os til at se ham tilbage i værtsstolen, når han er klar til det," siger TV 2-redaktør for ’Go’ aften Danmark’, Helle Sønderby, i meddelelsen.

Hvem der afløser Jes Dorph-Petersen i Go' aften, er endnu ikke afklaret, oplyser TV 2.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs