MediaWatch

DF kræver ministers svar om DR's Facebook-brug

Dansk Folkepartis medieordfører stiller spørgsmål til kulturministeren om DR's brug af Facebook. Særligt en retssag fra Østrig vækker bekymring.

Morten Marinus, medieordfører for Dansk Folkeparti.

Der er igen fokus på Danmarks Radio på Christiansborg. Dansk Folkepartis medieordfører og medlem af kulturudvalget, Morten Marinus, har stillet spørgsmål om DR til kulturminister Bertel Haarder. Spørgsmålene er stillet i Folketingets kulturudvalg og drejer sig om DR's brug af Facebook.

Spørgsmålene går på kulturministerens holdning til, at licensbetalerne ifølge Morten Marinus "tvinges ind på" Facebook for at se indhold fra DR, at DR har flyttet programinformation til Facebook, "således at licensbetalere skal ind på DR's profil på Facebook" for at se indhold, og om DR har sikret sig, at Facebook "ikke ulovligt overvåger licensbetalere, som ikke har accepteret de juridiske betingelser fra Facebook.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs