MediaWatch

Flere klassiske historietimer hos Yousee

Der kommer mere klassisk historiefortælling på tv, når History's søsterkanal, H2, også bliver tilrådighed for Yousee-kunderne.

Den nye historiekanal "H2" fra A+E Networks, som blev lanceret i Danmark i november, har nu opnået en plads hos Yousee, oplyser tv-distributøren.

H2 er søsterkanal til kanalen "History" - den tidligere History Channel - som til september har været på det skandinaviske marked i 18 år, og som fik følgeskab af H2 for cirka knap ni måneder siden.

History er i forvejen en del af YouSees kanaludbud, og nu suppleres den altså med søsterkanalen H2.

History's programprofil har i de senere år ændret sig fra traditionelle historiedokumentarer til mere moderne historiefortælling med titler som Pawn Stars, Storage Wars og Mountain Men, mens stort set alle de "klassiske" historieprogrammer nu har fast plads på H2.

Her sættes bl.a. fokus på verdenskrigene, gamle kulturer, videnskab, konspirationsteorier og rumudforskning.

History og H2 er begge del af den amerikansk-ejede mediekoncern A+E Networks, som står bag faktabaserede underholdningskanaler over hele kloden.

I august kan alle YouSee-kunder se H2 gratis på Prøvekanalen.

Ny tv-kanal til fans af historie 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs