MediaWatch

Flere klassiske historietimer hos Yousee

Der kommer mere klassisk historiefortælling på tv, når History's søsterkanal, H2, også bliver tilrådighed for Yousee-kunderne.

Den nye historiekanal "H2" fra A+E Networks, som blev lanceret i Danmark i november, har nu opnået en plads hos Yousee, oplyser tv-distributøren.

H2 er søsterkanal til kanalen "History" - den tidligere History Channel - som til september har været på det skandinaviske marked i 18 år, og som fik følgeskab af H2 for cirka knap ni måneder siden.

History er i forvejen en del af YouSees kanaludbud, og nu suppleres den altså med søsterkanalen H2.

History's programprofil har i de senere år ændret sig fra traditionelle historiedokumentarer til mere moderne historiefortælling med titler som Pawn Stars, Storage Wars og Mountain Men, mens stort set alle de "klassiske" historieprogrammer nu har fast plads på H2.

Her sættes bl.a. fokus på verdenskrigene, gamle kulturer, videnskab, konspirationsteorier og rumudforskning.

History og H2 er begge del af den amerikansk-ejede mediekoncern A+E Networks, som står bag faktabaserede underholdningskanaler over hele kloden.

I august kan alle YouSee-kunder se H2 gratis på Prøvekanalen.

Ny tv-kanal til fans af historie 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs