Vice henter ny head of production

Tidligere Mayday Film-ansat skal stå i spidsen for produktionen hos Vice.

Martin Berthelsen er ny på posten som head of production hos Vice Media Danmark. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han har senest haft stillingen som executive producer hos produktionsselskabet Mayday Film. Han har desuden tidligere været ansat hos Discovery Channel og på en engelsk dokumentarserie produceret til PBS Frontline og Channel 4.

"Jeg glæder mig meget til at arbejde med et internationalt mediebrand, og jeg ser mange muligheder for samarbejde i både ind- og udland. Hos Vice får jeg brugt alle mine kompetencer og tidligere erfaringer fra produktion af dokumentar-film, musikvideo, TV og reklamefilm. Det bliver en kæmpe udfordring, som jeg ser frem til i ærbødig spænding," siger Martin Berthelsen i pressemeddelelsen.

Hos den nye arbejdsgiver er der tilfredshed med at have hentet Martin Berthelsen som head of production.

"Martin har arbejdet bredt med kvalitets-produktioner både indenfor dokumentar, long-form, reklame og online video. Det passer virkelig godt med hvad Vice Danmark producerer, både til vores egne medier og vores kunder. Han har et visionært syn på hvad en moderne produktions organisation skal kunne for at lykkedes både lokalt og internationalt. Jeg glæder mig til at slippe ham fri på vores kunder," siger Frederik Andersen, driftsdirektør i Vice Media Danmark, i pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter