MediaWatch

DR sender direkte fra Post Danmark Rundt

De otte etaper i Danmarks største cykelløb bliver transmitteret live på DR1.

Foto: Mikkel Tariq Khan/Polfoto/Arkiv

I anledning af cykelløbet Post Danmark Rundts 25 års jubilæum sender DR direkte fra løbets otte etaper, skriver DR i en pressemeddelelse.

"Vi er utrolig glade for, at vi har mulighed for at transmittere løbet ud til rigtig mange danskere. Med live tv-dækning halvanden time hver dag bringer vi alle løbets store dramaer, når de sker, samtidig med at vi får mulighed for at vise det meste af Danmark fra vores helikopter i luften og fra motorcyklerne på landevejene," siger Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder og ansvarlig for DR Sporten.

Kommentator på etaperne på DR1 bliver Henrik Liniger og Dan Frost, der er tidligere professionel cykelrytter, sportsdirektør og OL-guldvinder i banecykling.

Post Danmark Rundt køres fra 4-8 august.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs