MediaWatch

Discovery køber OL-rettigheder frem til 2024

Den Internationale Olympiske Komite har tildelt alle OL-rettigheder fra 2018-2024 til Discovery Communications og Eurosport.

Den Internationale Olympiske Komite (IOC) offentliggjorde i dag, at tv-selskabet Discovery Communications får tildelt alle OL-rettighederne fra 2018-2024.

Rettighederne gælder for tv og alle andre platforme, oplyser Discovery Networks Denmark.

Rettighederne er sommer og vinter OL i 2018, 2020, 2022 og 2024. Det bliver Eurosport-kanalerne i diverse markeder, der skal vise OL på tv og på nettet.

"Det langvarige samarbejde med president Back og IOC fastslår Eurosports position som markedsleder på sport i Europa og vil i væsentlig grad forstærke Eurosports tilstedeværelse på alle platforme," siger Discovery Communications' president og CEO, David Zaslav, i en pressemeddelelse

Det er første gang, at IOC har solgt de europæiske OL-rettigheder til ét selskab. Pris 1,45 mia. dollars.

David Zaslav siger til the Guardian, at Discovery er åbne for at forhandle med BBC og andre broadcastere om videresalg af rettigheder til udvalgte OL-events.

Discovery smører fodboldrettigheder bredt ud

Discovery lancerer ny sportskanal 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs