MediaWatch

Droppet Top Gear-vært vender tilbage til BBC

Jeremy Clarkson forlod tidligere på året sit job som vært på Top Gear under vældig mediebevågenhed. Nu er han vendt tilbage, men kun for en kort bemærkning.

Foto: Stefan Rousseau/AP/Polfoto/Arkiv

Den tidligere Top Gear-vært Jeremy Clarkson har været en tur forbi sin tidligere arbejdsgiver BBC for at færdiggøre tidligere optagelser. Det skriver The Guardian.

Jeremy Clarkson arbejder formelt set ikke for BBC længere, men arbejdet med at gøre optagelserne færdige hører under den populære tv-værts tidligere kontrakt.

"Han blev ikke betalt for det. Selvom det skete, efter hans kontrakt ikke blev forlænget, falder det ind under hans gamle kontrakt," siger en talsperson for BBC ifølge The Guardian.

Alle tre sagde op

Der var udelukkende tale om indtaling af speaks til programmet. Også de to andre værter på Top Gear Richard Hammond og James May vendte tilbage til BBC for at færdiggøre indtalingerne.

Jeremy Clarkson røg i marts ud af BBC under stort postyr. Det skete, efter han under optagelser verbalt og fysisk havde overfuset en producer på programmet.

Det er endnu uvist, hvad fremtiden byder på for de tre Top Gear-værter. Blandt rygterne er, at både ITV og Netflix skulle være interesseret i at hente de tre værter.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs