MediaWatch

Dansk parabol-virksomhed solgt

Kapitalfonden Polaris har køt den jyske parabol- og antenneproducent Triax.

Den danske virksomhed Triax, der bl.a. producerer paraboler, set top bokse og andet tv-hardware, kommer på udenlandske hænder, skriver Børsen.

"Vi fik et godt tilbud, og som et resultat af den gode og konstruktive dialog, vi har haft med Polaris, er vi overbeviste om, at Triax og selskabets mange dygtige medarbejdere, som har været en stor del af selskabets udvikling, nu sår over for en spændende, ny fremtid," sige Søren Vilby, adm. direktør i selskabet Nielsen & Nielsen Holding til Børsen.

Triax har hovedsæde ved Horsens og omsætter for omkring 600 mio. kr. Koncernen tæller en række datterselskaber i Eurpoa. Virksomheden har siden 1987 været ejet af det fynske selskab Nielsen & Nielsen Holding, der tegnes af de to velhavere; Svend Aage Nielsen og Carl Christian Nielsen.

Prisen er ikke oplyst, men menes at ligge på et trecifret millionbeløb. Den er tidligere vurderet til at skulle ligge mellem 300 mio. og 500 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs