MediaWatch

Dansk parabol-virksomhed solgt

Kapitalfonden Polaris har køt den jyske parabol- og antenneproducent Triax.

Den danske virksomhed Triax, der bl.a. producerer paraboler, set top bokse og andet tv-hardware, kommer på udenlandske hænder, skriver Børsen.

"Vi fik et godt tilbud, og som et resultat af den gode og konstruktive dialog, vi har haft med Polaris, er vi overbeviste om, at Triax og selskabets mange dygtige medarbejdere, som har været en stor del af selskabets udvikling, nu sår over for en spændende, ny fremtid," sige Søren Vilby, adm. direktør i selskabet Nielsen & Nielsen Holding til Børsen.

Triax har hovedsæde ved Horsens og omsætter for omkring 600 mio. kr. Koncernen tæller en række datterselskaber i Eurpoa. Virksomheden har siden 1987 været ejet af det fynske selskab Nielsen & Nielsen Holding, der tegnes af de to velhavere; Svend Aage Nielsen og Carl Christian Nielsen.

Prisen er ikke oplyst, men menes at ligge på et trecifret millionbeløb. Den er tidligere vurderet til at skulle ligge mellem 300 mio. og 500 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs