MediaWatch

Nu tjener M2 Group penge på væksten

Filmselskabet M2 Groups selskaber i ind- og udland fordoblede sit resultat i 2014 fra året før.

Filmproduktionsselskabet M2 Group har øget bruttofortjenesten fra 52 mio. til 98 mio. kr. på to år, skriver Børsen.

Selskabet har præsenteret et 2014-resultat, hvor M2 Groups selskaber i ind- og udland tegnede sig tilsammen for et resultat efter skat på 21,4 mio. kr., hvilket er mere end en fordobling af resultatet fra 2013.

Under M2 Group gemmer sig flere selskaber, der hovedsagelig leverer reklamefilm, firmafilm, design og animation.

M2 Film kom til verden i 1998 som reklamefilmproducent, men i de senere år er det gået stærkt. Blandt andet er antallet af ansatte, spredt i flere lande, vokset fra en håndfuld til ca. 230. Sidste år oprettede man selskabet M2 Entertainment i London.

Den hastige vækst og stigende omsætning har imidlertid betydet, at selskabet længe havde problemer med at tjene penge, fortæller ejeren Mads Munk til Børsen.

"Det har været svært at få fuldstændig styr på forretningen, fordi vi simpelthen var vokset for hurtigt," erkender Mads Munk, der nu sikrer sig, at en mere struktureret tilgang betyder, at stigende produktionsbudgetter bliver brugt på den rigtige måde.

Flere medievirksomheder på Gazelle-liste

Tv-boom stilner af i 2013 

M2Film A/S fyrer syv trods pænt regnskab 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs