MediaWatch

Superligaen parkerer planer om ny model

Efter måneders arbejde er planerne om en ny struktur for Superligaen, som tv-selskaberne så gode muligheder i, faldet til jorden. Turneringen består som hidtil.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto/Arkiv

Der vil også fremover være 12 hold i Superligaen, der spiller 33 kampe i løbet af en sæson. Det skriver flere medier, bl.a. BT.

Klubberne har ellers forhandlet om en ny struktur igennem en længere periode, men den proces er endt uden resultat.

For tv-kanalernes vedkommende betyder det altså, at der ikke er alverden nyt under solen. På tegnebrættet for en ny turneringsstruktur var en model med et slutspil, hvor der altså ville være mere på spil i kampene.

"Vi er positive over for en ændring, der kan skærpe produktet og medføre flere spændende kampe. Vi bliver bestemt taget med på råd, men lige nu vil vi ikke gå ind i de konkrete modeller og pege på noget frem for andet," sagde Jes Holm Andersen, sportschef i Discovery Networks, til MediaWatch i maj, da forhandlingerne stadig var i gang.

Ved samme lejlighed understregede Divisionsforeningen, der organiserer klubberne i Danmark, at tv-selskaberne ikke havde nogen formel magt over en eventuel fremtidig struktur, men at de havde stor indflydelse.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs