MediaWatch

Flemming Povlsen vælger Discovery frem for AGF

Flemming Povlsen kvitter trænerjobbet i AGF for at bibeholde sit job på tv-skærmen.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Da fodboldklubben AGF rykkede op i Superligaen, blev den tidligere danske landsholdsspiller Flemming Povlsen stillet over for et dilemma. Flemming Povlsen var nemlig både angrebstræner i AGF og ekspertkommentar på Superligaen for Discovery Networks (før SBS Discovery).

Med AGF som et ud af de tolv hold i ligaen kan Flemming Povlsen derfor ikke beholde begge job. Og har han truffet sig valg - han vælger tv-verdenen, skriver AGF på sin hjemmeside.

"Det har været udslagsgivende, at tv-delen allerede var en stor del af mig, da jeg startede i AGF. Det år, jeg har haft i AGF, har givet mig en masse energi og været mental fitness for mig. Derfor har jeg også nøje overvejet min beslutning, men udfaldet er blevet, at jeg bliver i fodboldverdenen - men på tv," siger Flemming Povlsen til AGF's hjemmeside.

Fra august 2015 er det TV3 og Discovery, der deler rettighederne til Superliga-dækningen. Discovery-koncernen har senest meddelt, at den fusionerer kanalerne Canal 8 Sport og Eurosport 2 til en ny sportskanal, Eurosport Danmark, der lanceres 1. juli.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs