MediaWatch

Waoo-formand stopper efter salg til Stofa

Kim Frimer stopper som formand for Waoo, fordi han også er direktør for Verdo Tele, som netop har indgået aftale, der efterlader Waoo svækket.

Formand for Waoo, Kim Frimer, har valgt at stoppe som formand for indholdsudbyderen Waoo, der konkurrerer med Stofa og TDC.

"Jeg har meddelt, at jeg af gode årsager fratræder i dag. Det har været en proces, hvor vi set, om vi kunne finde løsninger på tværs, men energiselskaber har forskellige strategiske udgangspunkter, og det er svært at finde enighed. Derfor ligner det, at det ender med at blive fragmenterede løsninger," siger Kim Frimer til Ritzau Finans.

Stofa snupper tv-kunder i fiber-opkøb

Kim Frimer er adm. direktør i energiselskabet Verdo og nu tidligere formand for Waoo.

Verdo har netop besluttet af sælge 25 pct. af sit fibernet til Stofa og vende ryggen til Waoo, der nu står svækket tilbage, efter også Trefor og Sydfyns Elforsyning har sagt farvel til indholdsudbyderen.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs