MediaWatch

Waoo-formand stopper efter salg til Stofa

Kim Frimer stopper som formand for Waoo, fordi han også er direktør for Verdo Tele, som netop har indgået aftale, der efterlader Waoo svækket.

Formand for Waoo, Kim Frimer, har valgt at stoppe som formand for indholdsudbyderen Waoo, der konkurrerer med Stofa og TDC.

"Jeg har meddelt, at jeg af gode årsager fratræder i dag. Det har været en proces, hvor vi set, om vi kunne finde løsninger på tværs, men energiselskaber har forskellige strategiske udgangspunkter, og det er svært at finde enighed. Derfor ligner det, at det ender med at blive fragmenterede løsninger," siger Kim Frimer til Ritzau Finans.

Stofa snupper tv-kunder i fiber-opkøb

Kim Frimer er adm. direktør i energiselskabet Verdo og nu tidligere formand for Waoo.

Verdo har netop besluttet af sælge 25 pct. af sit fibernet til Stofa og vende ryggen til Waoo, der nu står svækket tilbage, efter også Trefor og Sydfyns Elforsyning har sagt farvel til indholdsudbyderen.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs