MediaWatch

Top20: Over 1 mio. fulgte royalt fødselsdagsshow

Fejringen af Dronning Margrethes 75 års fødselsdag dominerede ugens Top20 over mest sete programmer, der også bød på en blød landing for DR's søndags-drama.

Foto: Casper Dalhoff/Polfoto

TV 2 tog hul på på fejringen af Dronning Margrethes 75 års fødselsdag, da stationen onsdag markerede begivenheden med et underholdningsshow til ære for majestæten.

Over 1 mio. seere fulgte med, da flere end 1300 gæster, herunder en række af landets ledende politikere og erhvervsfolk, borgmestre fra kommuner landet over og repræsentanter fra Grønland, kammerherrer og hofjægermestre, fejrede Dronning Margrethe i Musikhuset i Aarhus. Det gjorde showet til ugens mest sete program, viser tal fra Gallup.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs