MediaWatch

Top20: Kun 90 års show kunne hente én mio. påskeseere

DR's 90 årsfødselsdag fyldte meget i tv-fladerne og satte sit præg på påskeugens tv-sening. Selve fødselsdagshowet på DR1 var eneste program, der kunne nærme sig den ene million seere.

Foto: DR/Bjarne Hermansen | Foto: DR

DR lod sin runde fødselsdag i onsdags flyde ud over alle flader og alle tv-kanaler i den forgangne uge, og det kunne mærkes på top20 listen. 12 ud af listens 20 programmer er fra DR1.

De fire mest sete programmer kredser om DR's 90 årsdag. Selve det store onsdags show i to afdelinger topper listen, efterfulgt af andre vinkler på den høje alder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs