MediaWatch

Q4: Discovery Communications skuffer Wall Street

Kabel tv-selskabet Discovery Communications leverer et 13 pct. ringere kvartalsresultat end sidste år, og lidt svagere end Wall Street ventede.

Discovery Communications adm. direktør, David Zaslav. | Foto: Discovery Communications

Kabel tv-selskabet Discovery Communications præsterede et resultat på 250 mio. dollars i fjerde kvartal  - mod 289 mio. i samme kvartal 2013, oplyser selskabet torsdag ifølge The Hollywood Reporter.

Det skuffer analytikerne  på Wall Streetlidt. De havde i gennemsnit forventet et resultat på 280 mio. dollars ud af en omsætning på 1,7 mia. dollars.

Discovery-koncernen, der ledes af topchefen David Zaslav, var ramt af lavere seertal i USA og tab på den stærkere dollarskurs. Det gør ondt, når alle Discovery's internationale kanaler køber programmer i den amerikanske valuta.

I USA driver koncernen kanaler som Discovery Channel, TLC, Animal Planet og OWN - et partnerskab med Oprah Winfrey.

Discovery International driver tv-kanaler over hele verden, herunder Discovery Networks Denmark med snart otte tv-kanaler.

Glubende amerikansk appetit på europæisk tv

Discovery trimmer europæisk ekspansion

Fagfolk: Det vinder SBS Discovery på Bonnier-opkøb

Bureauer: Forenet SBS Discovery bør styrke kommercielt tv

SBS Discovery sætter kanalstrategi under lup  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs