MediaWatch

Viacom's 'Paramount Channel' lun på nordisk ekspansion

Svensk Viacom lancerer snart 'Paramount Channel', en flow-tv kanal og især en catch up-tjeneste, der også er interessant for resten af Norden, siger Viacom.

Den svensk gren af Viacom lancerer den 16. december en ny kanal, 'Paramount Channel', som både er en flow-tv kanal og en catch up-tjeneste.

Paramount Channels programflade består af filmtilter fra filmselskabets eget katalog. Udbuddet vil være tilgængelig som catch-up, mens flow-kanalen viser to film hver aften. Blandt titlerne, der lokkes med i december, er 'Saving Private Ryan', München' og ”Disturbia”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs