MediaWatch

DR og TV 2 sikrer EM-fodbold i 2016

Det bliver DR og TV 2, der deler dækningen af EM i fodbold i sommeren 2016. Rettighederne omfatter tv, radio, mobil, internet og on demand.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

DR og TV 2 har netop indgået en aftale med det europæiske fodboldforbund UEFA, og den betyder, at de to stationer – ligesom ved EM i fodbold i 2012 – deles om rettighederne til EM-slutrunden i sommeren 2016, skriver Tv2.dk

Rettighederne omfatter både tv, radio, mobil, internet og on demand-streaming.

I 2016 i Frankrig er EM oppe i 24 hold og 51 kampe, og de vil alle kunne ses hos enten DR eller TV 2. Om danske landshold er med afgøres først endeligt i løbet af 2015.

"Fodboldrettighederne er – ligesom håndboldrettighederne - meget vigtige både for TV 2 og for vores seere, og derfor er jeg meget glad for, at vi kan føje endnu en vigtig slutrunde til listen over store sportsbegivenheder, der kan ses på TV 2," siger TV 2s programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen på Tv2.dk.

I sidste uge kunne TV 2 og DR offentliggøre, at de deler rettighederne til de kommende VM-slutrunder i håndbold for herrer og damer i både 2015 og 2017.

Det er Kanal 5, der viser alle Danmarks kvalifikationskampe frem mod EM 2016.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs