MediaWatch

TV 2 slår byge af stillinger op efter fyringer

TV 2 Nyhederne står over for at opruste med en stribe nye reportere med digitale kompetencer, men nyhedsdirektør afviser, at det kan virke provokerende efter sidste uges fyringer, der fik medarbejderne til at nedlægge arbejdet.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

En byge af nye jobopslag med TV 2 Nyhederne som afsender har kurs mod jobportalerne. I forbindelse med den digitale omstillings af nyhedsproduktionen på TV 2, står TV 2 Nyhederne over for at rekruttere flere håndfulde nye medarbejdere, siger nyhedsdirektør Michael Dyrby.

"Vi kommer til at slå 10-12 nye reporterstillinger op i nyhedscentret, der får til opgave at levere til digitale platforme," siger han med henvisning til det nyhedscenter, TV 2 opretter som ny central redaktion for nyhedsproduktionen til tv og online.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs