MediaWatch

TV 2 Nord udpeger ny bestyrelse

Den regionale TV 2 Nord har skiftet ud på bestyrelsespladserne, og en ny besætning tiltræder fra 1. januar.

De 67 medlemmer af repræsentantskabet for TV 2 Nord var tirsdag aften samlet for at vælge ny bestyrelse for tv-stationen, oplyser den i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen, der tæller syv medlemmer, består i fremtiden af Henrik Skaarup, Cai Møller, Anni G. Walther, John Christiansen, Mogens Mathiasen og Henning Julin.

De tre førstnævnte er valgt for en firårig periode, mens de tre sidstnævnte er valgt til en toårig periode i bestyrelsen. Det syvende medlem af bestyrelsen er Benny Kristensen, som er valgt af medarbejderne på TV 2 Nord.

Den nye bestyrelse konstituerer sig senere og tiltræder sin funktion pr. 1. januar 2015. Indtil da fungerer den siddende bestyrelse, der består af formand Henrik Skaarup, næstformand John Christiansen samt medlemmerne Naja Flyger, Henning Krabbe, Ole Carlsen, Henning Julin samt medarbejdernes repræsentant Per Harder Højbjerg.

Repræsentantskabet består af medlemmer udpeget af en række forskellige foreninger, interesseorganisationer og enkeltpersoner i Nordjylland.

TV 2-regioner forsømmer indkøbskurv trods lempelser

TV 2 Nord udvider med nyhedstime

Flere regionale fyringsrunder på vej 

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs