MediaWatch

Anne Sophia Hermansen og Bente Dalsbæk får DR2-debut

DR2s nye primetime får fire faste, live magasinformater mandag til torsdag, og introducerer friske ansigter i to nye programmer.

Foto: DR/Lars E Andreasen

DR2 introducerer i oktober en ny, fast primetime-model fra mandag til torsdag med fire live magasinformater kl. 20.00.

De faster værter gennem ugen giver debut til to nye navne i DR2-regi, Anne Sophia Hermansen og Bente Dalsbæk, og to velkendte, Jens Olaf Jersild og Clement Kjersgaard.

”På DR2 er der plads til at gå i dybden med væsentlige aktuelle emner. Det vælger vi at skrue endnu mere op for, når DR2 går live hver mandag til torsdag klokken 20,” siger kanalchef for DR2 Michael Thouber i en pressemeddelelse.

Nye ansigter og formater

To af primetime-programmerne er helt nye i DR2 fladen.

Fast på mandage fra den 6. oktober ligger programmet 'Godt sagt', med Anne Sophia Hermansen, der er en ny udgave af samtalemagasinet. Hver uge mødes tre værter med forskellige profiler for at diskutere aktuelle emner. I løbet af efteråret kan man som gæsteværter blandet andre møde Lars Seier Christensen, Lykke Friis, Sara Bro, Knud Foldschack og Hella Joof.

'DR2 Nu' er et andet nyt format, hvor jurist, journalist og klummeskribent Bente Dalsbæk er vært.  'DR2 Nu' bliver et fast bekendtskab på onsdage, første gang den 8. oktober. Gennem interviews og reportage tager 'DR2 Nu' fat i et af ugens helt store aktuelle emner.

De to gamle magasinformater 'Jersild uden spin' sendes fast tirsdag kl 20.00, og 'Debatten' torsdag kl.20.00.

I uge 41 har begge programmer dog ændret sendetid på grund af Folketingets åbning.

DR2 Morgen vil vække seerne med egne nyheder 

 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs