MediaWatch

TV 2-region smider 2-tallet

'TV 2 Øst' smider i dag 2-tallet for at præcisere for seerne, at stationens egen 24 timers kanal er en fuldskala regional tv-kanal.

Den regionale TV 2 ØST hedder fra i dag TV ØST.

Det nye navn skal præcisere for seerne, at stationen egen 24 timers kanal er en fuldskala regional kanal. Samme branding-øvelse har flere TV 2-regioner gennemført i 2014, så seerne bedre forstår, at der både findes regionale programvinduer på TV 2 og nye fullservice kanaler.

"Det er på vores egen kanal, at vi har pladsen til at udvikle og eksperimentere uden at skulle vige for andre, sådan som det sker i de såkaldte 'vinduer' på TV2's hovedkanal. Her er vores sendetid skarpt udmålt, og vi må ofte vige for hensynet til TV2's ønsker og planer. Med det ny navn og logo kan vi styrke identiteten for vores egen kanal og sørge for, at den står stærkere i den benhårde konkurrence om seernes gunst," siger direktør Vagn Petersen, TV Øst, i en pressemeddelelse

I kanalens tredje år er den på vej til at indfri målsætningen om en share på fire procent i den absolutte prime time klokken 20.00, oplyser TV Øst.

Vagn Petersen ærgrer sig dog over, at partierne bag det nye medieforlig neddroslede økonomien i regionerne.

"Men den politiske mavepuster får os ikke til at give op. Den kendsgerning, at vi nu smider 2-tallet er også et udtryk for, at vi er parate til at stå på egne ben og slås for at kunne tilbyde folk i vores område mere regionalt dansk indhold."

Flere regionale fyringsrunder på vej

 

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs