MediaWatch

TV Midtvest-kanal bliver sit eget brand

'TV Midtvest's 24-timers kanal får eget navn, 'TV Midtvest Mokka', fra marts for at hjælpe seerne til at identificere, hvad de ser på.

'TV Midtvest's 24-timers kanal  får sit eget navn, 'TV Midtvest Mokka', fra marts, og regionen er dermed den anden TV2-region, der finder det hensigtsmæssigt at re-brande sin fuldtidskanal

Det sker af basale branding hensyn. Programvinduer på TV 2 og en selvstænding tv-kanal kan ikke hedde det samme. Seerne ikke kan finde ud, hvilken platform der anvendes til hvilke programmer fra den midt- og vestjyske regionalstation.

Den nordjyske TV 2 Nord re-brandede sin 24 timers kanal ved årsskiftet af præcis samme årsager. Den fik navnet "Salto".

TV 2 Nord skifter navn 

"Der er for mange seere, som ikke helt kan gennemskue, hvornår vi sender på den ene platform, og hvornår vi sender på den anden," siger direktør Ivar Brændgaard, TV Midtvest til Tvnyt.com.

Fra den 1. marts kan seerne altid identificere, hvilke kanal de ser.  Der vil sidde et lille TV Midtvest Mokka logo i øverste højre hjørne af skærmen, når de er på 24-timers kanalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs