MediaWatch

Familie-quiz udfordrer 'Vild med dans'

Den nye quiz 'Versus' med vært Jacob Riising i front er DR1's seneste modtræk til TV 2's evige fredagsdominas over primetime med klassikeren 'Vild med dans'.

foto: DR

DR1's nyindkøbte quiz ’Versus’ indsættes på fredage kl. 20.00.

Den såkaldte public service quiz går i luften den 22. august og er i ti fredage DR1's seneste bud på at give 'Vild med dans' lidt modspil i fredagens primetime.

Quizzen afløser 2013-talentshowet 'Mentor' med Blachman som moderator, der måtte lide massive seertab mod danseshowet. I år bliver tonen en anden. Den allestedsnærværende Jacob Riising er vært i quizzen, hvor deltagere skal tage stilling, involveres og dyste i alverdens kategorier i kampen om 100.000 kr.

’Versus’ har et højt public service-lag med videnskab, fakta og appel til både børn og voksne, skriver DR.

”Programmet vil både undersøge, opklare, involvere og ikke mindst samle - derfor er ’Versus’ et program med en høj grad af public service. Vi er rigtig spændte på at vise og involvere danskerne i ’Versus’. Med humor, god energi og en masse fakta og videnskab tror vi på, familien vil være fælles om programmet i efteråret, hvor børn og voksne på lige vilkår kan dyste mod hinanden,” siger underholdningschef Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelelse.

Branche: Ingen magisk tv-formel i Cannes

DR faldt over formatet på 'Miptv' tv-messen i foråret. Det er oprindelig udviklet til fransktalende public service tv, RTBF, i Belgien i 2013.

DR vil også inddrage seerne. Med mobil, tablet eller computer ved hånden kan familier under udsendelsen gisne om udfaldet af duellerne. De kan via dr.dk/versus gætte med i kampen om at vinde et rejsegavekort på 10.000 kr.

Jacob Riising indtager værtstolen og trækker på sine erfaringer fra mange børne- og underholdningsprogrammer - som ’Amigo’, ’Gepetto News’, ’MGP’ og senest ’Dansk Melodi Grand Prix 2014’ og ’Hvem var det nu vi var’.

 

DR1 køber familiequiz med hjem fra Cannes

Jacob Risiing går i Otto Leisners fodspor

Top-ti: TV 2s fredagscocktail er for tillokkende

Fredagsbal danser forbi seerkrise

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere