MediaWatch

TV 2 udskifter tidlig 'Go' Aften' med 'Go' Appetit'

Fladen op til Nyhederne kl. 18 skifter fra paneldebat til madlavning på TV 2.

Foto: Go' Appetit-værterne Ibi Støvring og Steen Langeberg. Foto: TV 2

TV 2 går fremover i køkkenet op til de tidlige nyheder kl. 18.

Fra næste uge erstatter madprogrammet 'Go' Appetit' første del af 'Go' Aften Danmark' på sendeplanen mellem kl. 17.20 og 17.50, der siden nytår har været øremærket til en paneldebat om dagsaktuelle emner.

Men et how-to madprogram som Go' Appetit, hvor der hver dag laves en ny ret live, som seerne kan gå i køkkenet og lave efterfølgende, passer bedre til ind i danskernes dagsrytme end debat, siger TV 2-redaktør Jes Schrøder:

"'Go’ appetit' lægger sig i den anvendelige ”Go’”-tradition for news you can use – i dette tilfælde food you can cook. Vi tror på, at mange danskere gerne vil investere 25 minutter i at lave god og lækker mad til familien," siger Jes Schrøder i en pressemeddelelse.

Værter i programmet bliver på skift den tidligere 'Go’ morgen Danmark'-vært Ibi Støving samt ny TV 2-vært Steen Langeberg, der kommer fra DR radio.

Forsiden lige nu

DR strammer praksis for godkendelse af bijobberi

I en orienteringsmail, som Jyllands-Posten har set, skriver DR's ledelse, at praksis for godkendelse af bijobberi strammes op. Men de interne regler på området er ikke ændret, siger nyhedsdirektør Sandy French til avisen.

Program om kriseramt fodboldklub vinder journalist-pris

Holdet bag et program, som følger fodboldklubben Randers F.C. på tæt hold, vinder prisen "Årets Sportsjournalist." En pris, hvor også en tv-dokumentar om ludomani i fodboldverdenen og en artikelserie om hjernerystelser i dansk idræt var nomineret.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere