MediaWatch

Caroline Boserup til Nordisk Film TV

Tidligere TV 2-nyhedsvært Caroline Boserup tiltræder den 1. november som redaktionschef på Nordisk Film og indgår i nyt redaktionschef-team på 'Go’ morgen' og 'Go’ aften Danmark, som Nordisk Film TV fortsat skal levere til TV 2.

TV 2's daglige magasinprogrammer 'Go’ morgen' og 'Go’ aften' bliver også i de kommende tre år produceret af Nordisk Film TV. Det har parterne netop indgået aftale om.

""Go’ morgen” og ”Go’ aften” er kerneprogrammer for TV 2 i vores daglige dækning af livsstils- og aktualitetsstoffet. Go’-programmerne har udvidet sendetiden og er løbende fornyet gennem årene, og jeg er glad for, at vi sammen med Nordisk Film TV kan videreudvikle dette univers på både tv og de digitale medier," siger TV 2's programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen i en pressemeddelelse.

For at styrke udviklingen af programmerne har Nordisk Film TV udpeget to redaktionschefer til programmerne.

Tidligere morgenvært Kamilla Walsøe er udpeget til chef for 'Go’ morgen Danmark', mens tidligere TV 2-nyhedsvært Caroline Boserup 1. november tiltræder som redaktionschef for 'Go’ aften Danmark'.

"Kamilla og Caroline har den helt rigtige kombination af tv-erfaring, både fra skærmen og bag kameraet, journalistisk tyngde og fantastiske lederevner til at fortsætte udviklingen af ”Go’ morgen Danmark” og ”Go’ aften Danmark” de kommende år," siger Lau Rabjerg-Eriksen, der er nytiltrådt programchef for aktualitet hos Nordisk Film TV i meddelelsen.

Nordisk Film TV ryster den kreative pose 

Lau Rabjerg Eriksen kom til Nordisk som ny programchef i juni, hvor han fik ansvaret for at udvikle selskabets aktualitetsprogrammer. Før var han redaktør for nyheder, aktualitet og events på DR1.

Ifølge Nordisk Film TV er hans opgave at løfte det journalistiske ambitionsniveau for Nordisk Films store kunder - fladerne 'Go ‘Morgen og Go’aften Danmark, samtidig med at han skal udvikle fokus på de tungere journalistiske og aktualitets-baserede programmer.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs