MediaWatch

Nordisk Film Biografer holder lukket efter skyderi

Den Egmont-ejede biografkæde holder alle 23 biografer lukket landet over efter skyderiet i Field’s i København.

Foto: PR/Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografer, der er landets største biografkæde og en del af Egmont-koncernen, har lukket alle sine sale mandag 4. juli efter skyderiet i shoppingscenteret Field’s i København. Det oplyser selskabet i en meddelelse på kino.dk.

Nordisk Film Biografer har én biograf i Field’s.

”I lyset af søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie i Field’s holder Nordisk Film Biografer i hele landet lukket mandag den 4. juli. Vores tanker og dybeste medfølelse går til ofrene og deres pårørende,” lyder det i meddelelsen.

Biografkæden refunderer i den forbindelse billetter, der er købt til visninger på dagen. Nordisk Film Biografer håber på publikums forståelse, lyder det.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs