MediaWatch

Gutkind sælger filmrettigheder til ny bog - inden dens udgivelse

Produktionsselskabet Miso var så opsat på at få råderet over tv- og filmrettighederne til en ny roman af Tine Høeg, at de blev erhvervet inden bogens udgivelse i juni.

Foto: Miriam Dalsgaard

Miso Film vil forløse Tine Høegs nyeste roman ”Sult” som film eller tv-serie, og har derfor købt sig til rettighederne af bogen, som forlaget Gutkind er udgiver for. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Tine Høegs roman omhandler et kærestepars oplevelser med fertilitetsbehandling. Det er ifølge producer hos Miso Film Jenny Mattesen en yderst relevant og aktuel historie. Derfor sikrede selskabet sig rettighederne allerede før bogens udgivelse 10. juni.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs