MediaWatch

Nyt samarbejde tager kampen op med Pluto på gratis tv-streaming

Streamingplatformen Rakuten TV har indgået et samarbejde med den annoncefinansierede streamingtjeneste Plex om at levere indhold til lineære kanaler i en række europæiske lande – herunder Danmark.

Foto: TV 2/PR

Den japansk ejede streamingplatform Rakuten TV og streamingtjenesten Plex har slået pjalterne sammen i et samarbejde, der udvider Plex’ indholdsudbud. Det skriver mediet Broadbandtvnews.

Med aftalen får Plex, der gik i luften i Danmark og en lang række andre lande i 2019, en ny live-tv-funktion med 91 kanaler, der viser indhold døgnet rundt. Brugere skal ikke logge ind eller abonnenere på tjenesten, men bliver forevist reklamer, som er tjenesten eneste indtægtskilde. Hidtil har Plex haft et stort arkiv af on demand-indhold med 50.000 film- og tv-titler ifølge Broadbandtvnews.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs