MediaWatch

Mediebureauer ser to store udfordringer for Pluto TV’s gennemslagskraft i Norden

Der skal mere kul på markedsføring og indhold, hvis Pluto TV skal vokse nok til ikke at blive udkonkurreret, når store, internationale streamere rykker ind på annoncemarked, mener mediebureauer. Plutos nordiske partner, Viaplay Group, ser samme opgaver, men venter stor vækst i annoncesalg.

Foto: Tali Arbel/AP/Ritzau Scanpix

Viafree, Viaplay Groups gratis, annoncefinansierede streamingtjeneste voksede ikke hurtigt nok på egen hånd. Den erkendelse koblet med gratistjenesten Pluto TV’s stejle vækstkurve hev for et par år siden Viaplay Group, ind i forhandlingslokalet med den Paramount-ejede, annoncefinansierede streamingtjeneste.

Det fortæller Viaplay Groups annoncesalgschef, Lars Mossing, der har store forventninger til samarbejdet, hvor den nordiske broadcaster står for reklamesalg samt en portion af indholdet på Pluto TV i Danmark, Norge og Sverige.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs