MediaWatch

TV 2 henter ny sportsvært fra TV3

Efter godt fem år skifter sportsreporter og -vært fra TV3 til TV 2, hvor han bliver vært på TV 2's daglige sportsudsendelser.

Foto: Anthon Unger

TV 2 Sport føjer Jon Pagh, 38, til holdet, hvor han fra 1. februar begynder som ny vært på TV 2's daglige sportsnyhedsudsendelser. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Jon Pagh er hentet fra TV3, hvor han siden 2016 har arbejdet som sportsreporter og -vært. Før da var han reporter på bl.a. sporten på Ekstra Bladet.

"Jeg er hamrende glad for, at en skarp journalist og skærmprofil som Jon Pagh har sagt ja til at blive vært for vores stærke nyhedsdækning af sport på TV 2's flader. Jon har kant, og hans formidlingskvaliteter vil være med til at løfte vores i forvejen dygtige værtskorps," siger redaktionschef Kristian Bech Josefsen, TV 2 Sport, i meddelelsen.

TV 2 har de senere år oprustet på sportsrettigheder og bl.a. købt rettighederne til det danske fodboldlandsholds kampe, som hidtil har ligget hos Discovery. Og det har været med til at trække, udtaler Jon Pagh.

"At møde de mange seere fra TV 2s studier i Odense bliver en helt ny udfordring, som jeg ser frem til at prøve kræfter med og udvikle mig i. Med rettighederne til fodboldlandsholdets kampe fra sommer og TV 2's andre store sportsrettigheder går både seerne og TV 2 Sport en utroligt spændende tid i møde."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs