MediaWatch

Bladudgiver henter ny markedschef hos Bladkompagniet

Løssalgschef hos Bladkompagniet bliver ny kommercielt ansvarlig i selskabet Keesing/Tankesport, der står bag en række krydsord og quiz-udgivelser. Opgaven bliver at løfte bl.a. digitale vækstambitioner.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Selskabet Keesing/Tankesport opruster kommercielt med ansættelsen af Henrik Løvstrøm som ny markedschef. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Henrik Løvstrøm kommer fra en stiling som løssalgschef i Bladkompagniet. Han skal i rollen som ny markedschef hos Keeing/Tankesport, der udgiver en række blade inden for "braintainment" såsom krydsord, skærpe forretning og vækst bl.a. digitalt, fremgår det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs