MediaWatch

Erhvervshus Fyn napper ny kommunikationschef hos DR Fyn

DR Fyn skal se sig om efter en ny redaktionsleder. Den nuværende skal fremover stå for formidlingen af mulighederne i Erhvervshus Fyn og vil have et særligt fokus på digitalisering og grøn omstilling.

Foto: PR/Erhvervshus Fyn

Kristian Østerby Jepsen hopper fra chefstolen i DR's regionale radio- og tv-station DR Fyn til en plads som kommunikationschef hos Erhvervshus Fyn.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han skal fremover stå for at få historier om husets finansiering af og sparring med lokale virksomheder og start-ups ud i offentligheden. Her håber han at kunne sætte spotlys på nye forretningsmuligheder inden for digitalisering og grøn omstilling.

"Digitalisering og bæredygtighed er to områder, som giver mening i en tid, hvor vores hverdag er gået online, og klimaforandringerne bliver tydeligere. Derfor håber jeg, at vi med gode og konkrete historier kan være med til at få endnu flere virksomheder med på den digitale og den grønne bølge," siger han i meddelelsen.

Kristian Østerby Jepsen har været tilknyttet DR siden 2014 som journalist, siden redaktør og senest redaktionsleder på DR Fyn.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs