MediaWatch

Nent satser på mere kampsport til Viaplay

Ny aftale med kampsportsorganisationen KSW giver Viaplay rettigheder til at vise MMA-events i 10 lande - sportproduktionen får ekstra fokus på det polske marked.

Foto: Adam Jankowski/KSW

Nent Group udbygger boldværket af sportsrettigheder til streamingtjenesten Viaplay og indgår aftale om rettigheder til kampsport fra organisationen KSW i 10 lande. Det fremgår af en meddelelse fra koncernen.

Aftalen med Konfrontacja Sztuk Walki, KSW, inkluderer live-events inden for Mixed Martial Arts (MMA) og vil 2022 tælle 12 kamsportsbegivenheder årligt.

Den første live-event bliver sendt i december. Kampene vil kunne streames på Viaplay i ti lande og bliver i Polen, hvor KSW har base, produceret med polsk kommentering og studieprogram.

Aftalen kommer i stand få måneder efter, Nent Group udrullede Viaplay i Polen i august, og er den seneste af flere rettighedsaftaler, der ud over sport også inkluderer streamingtjenesten Haya, som er specialiseret i reality-serier.

Lanceringen i Polen stod ifølge Nent Groups topchef, Anders Jensen, for en "anseelig del" af Viaplays abonnementvækst i tredje kvartal, hvor i alt 286.000 nye kunder kom til.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs